Vimax България Vimax Belgium Vimax Čechy Vimax Danmark Vimax Deutschland Vimax España Vimax France Vimax Hrvatska Vimax Italy Vimax Liechtenstein Vimax Luxembourg Vimax Magyarország Vimax Nederland Vimax Österreich Vimax Portugal Vimax Polska Vimax Romania Vimax Slovenija Vimax Slovensko Vimax Switzerland Vimax United Kingdom
VimaxPills VimaxPills
VimaxPills
VimaxPills VimaxPills
Ha nem elégedett a termék hatásával, küldje vissza hozzánk a vásárlás dátumától számított két hónapon belül az összes terméket és mi 100%-ban visszatérítjük annak értékét.
VimaxPills VimaxPills
VimaxPills VimaxPills
VimaxPills

MIRE JÓ A VIMAX PILLS?

  • Lényegesen megnöveli a szexuális vágyat és serkenti szexuális kitartást.
  • Péniszének már csak a látványától le lesznek nyűgözve szexpartnerei.
  • Sokkal nagyobb, keményebb és hosszantartóbb erekciója lesz.
  • Akkor lesz erekciója, amikor Ön szeretné. Kőkemény erekció bármikor, pillanatok alatt. Nincs többé magyarázkodás, nincs többé szégyenkezés. A Vimax Pills megoldja ezt Önnek. fake audemars piguet
  • Sokkal intenzívebb és hosszabb orgazmusok. Best Replica Watches
  • Késleltetett magömlés hosszabb szexuális aktusokért. high quality replica


MIKOR ÉS MIRE SZÁMÍTHATOK?


1-4 HÉT

Az első hetekben az intenzívebb szexuális vágy a keményebb erekciók jelentkeznek.

4-8 HÉT

A második hónapban már megjelennek az első méretbeli különbségek, pénisze vastagabbnak és hosszabbnak fog tűnni. Már normál állapotban is, ha a tükör előtt áll, látni fogja, hogy nem a szokásos kép várja Önt, hanem egy keményebb, teltebb pénisze lesz.

9+ HÉT

Amikor erekciója lesz, látványos változásokat fog észrevenni. Nem csak a méreteiben lesz sokkal nagyobb, de jobban fog állni mint valaha, és kemény lesz mint a kő. Még Ön sem fogja elhinni, olyannyira más lesz, nem beszélve a partneréről.


ÖSSZETEVŐK


Aranka mag (Seman Cuscutae)
VimaxPills Az Aranka magot vese yang-ként tartják számon és széleskörben használják olyan szexuális prolémák kezelésére, mint például impotencia, korai magömlés vagy éjszakai folyás.
Epimedium Sagittatum levelek
VimaxPills Kínai szakorvosok szerint a kanos kecskefű megnöveli a libidót és jelentősen feljavítja az erekciót.

Gingko Biloba
VimaxPills A Gingko főleg az agyműködést serkenti, de mint tudjuk, az erekciót is agyunk vezéreli, ezért is fontos ennek is egészséges működése. A Gingko serkenti a test véráramlását és ezáltal közvetlenül hozzájárul egy jobb erekcióhoz.
Panax Ginseng gyökér
VimaxPills A Ginseng stimulálja úgy a fizikai mint a mentális aktivitást, valamint pozitív hatása van a szexmirigyekre, továbbá a terméketlenségen és a korai magömlésen segít. Vér és sperma képződését is támogatja.

Tribulus Terestris
VimaxPills A Tribulus az egyik legközismertebb és leggyakrabban használt potencianövelő gyógynövény, leginkább a vágyfokozásról híres.
Cayenne Pepper
VimaxPills Betegségek megelőzésére és a vérkeringés szabályozására használták, de a szív működését is elősegíti, valamint szövetregeneráló és sztresszoldó hatása is van.